Menu

Bezorgen met Leauseauto´s

0 Comment

 

Om onze bestellingen op tijd te kunnen leveren zijn wij in het bezit van een aantal bezorgbusjes met koeling om de taarten op de juiste tijd en datum te kunnen bezorgen. Voor een tijd geleden hadden we hier onze eigen bezorgbusjes voor maar nadat deze geheel opgereden en versleten waren moesten we een belangrijke beslissing nemen tussen kopen of leasen. Kopen zou onze financiële situatie in gevaar brengen doordat we pas een van onze filialen hebben verbouwd en gemoderniseerd waar dus veel geld ging inzitten wat natuurlijk eerst weer terug moet komen.  Zo kwamen we op het idee van leaseauto´s waarvan  we dachten dat dat een goede uitkomst voor ons bedrijf zou kunnen zijn.

Na een aantal leasemaatschappijen te hebben bezocht waar ze ons allerlei pakketten en aanbiedingen voorlegde hebben we de mogelijkheden onderling besproken en besloten een leasecontract aan te gaan voor vijf bezorgbusjes. We mogen reclame op de bezorgbusjes aanbrengen wat dus een meevaller was want de meest leasemaatschappijen laten dit niet toe of het moet zijn tegen een optionele betaling. We kregen de bezorgbusjes zowat meteen en konden er dan ook onmiddellijk mee aan de slag.

We hebben ze nu al een paar weken onder dak en zijn er heel tevreden over zowel over de service als over de bezorgbusjes zelf het bedrag wat we ervoor betalen per maand is ook geen probleem en ziet het er naar uit dat we hier nog een hele poos mee door zullen gaan. We hebben nog drie Bezorgbusjes die op zijn en gaan we zonder twijfel voor deze ook weer leasen. We hebben het er dan ook niet eens meer over om nog van deze busjes te gaan kopen omdat voor ons een leaseauto een veel betere en nuttige optie is geworden.