Menu

DECORATIES

0 Comment


Decoraties zijn uiteraard niet verplicht bij ons en een effen gladde stapeltaart kan even mooi zijn als een gedecoreerde, dat licht natuurlijk helemaal aan uw eigen keuze en wensen, ook kunnen wij voor u een stapeltaart maken die geen decoratie heeft maar wel in verscheidene mooie kleurtjes in elkaar kan worden gezet of wellicht in één mooie egale kleur. In ons assortiment kunt u ook alle decoraties individueel bekijken en uitzoeken welke het meest bij uw taart of gelegenheid past, alle decoraties kunnen worden aangepast en kunnen ook van kleur worden verandert, dus de kleur die u op de afbeelding ziet is niet perse de kleur die op uw stapeltaart komt en is dus naar wens, de decoraties kunnen groter of kleiner worden gemaakt en aangepast.

Ook maken wij gebruik van suikerbloemetjes, suikerconfetti en suikerparels in verschillende grootte, maten en kleuren. Suikerslingers en alle andere voorwerpen, ideeën of ontwerpen worden ter plaatse gemaakt en op uw taart aangebracht. Hebt u een speciale wens wat betreft de decoratie of wilt u zelf een decoratie voor uw taart ontwerpen neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze meesterbakkers, zij kunnen u daarbij helpen en zullen u graag het beste advies hiervoor leveren.

Wilt u op uw stapeltaart een tekst? Dat kan, u kunt dit aan ons in uw bestelling aangeven, u kunt hier ook aangeven in welke lettertype u deze tekst op de taart wil zien en in welke kleur en grootte. De tekst kan worden verwerkt in fondant, chocolade, zilver, goud, en in 3D.