Menu

Meisjeskleding en stapeltaarten

0 Comment

Viert jou kind zijn of haar verjaardag in de aankomende weken? Dan hebben wij voor jou het ideale cadeau. Niets is leuker dan een mooie stapeltaart op de verjaardag van je kind en als je daarbij dan ook nog eens een leuke vlotte outfit voor je zoon of dochter erbij doet dan wordt het een dubbelgroot feest. Chueca.nl heeft hiervoor een actie lopen om je kind te verassen met een prachtige stapeltaart waarbij je tevens een cadeaubon krijgt die je aan kinderkleding kunt besteden.

Voor deze actie dien je een stapeltaart te bestellen van minstens drie etages. Deze mag uit ons assortiment zijn of je mag hem zelf ontwerpen. Bij de betaling van de stapeltaart krijg je van ons een cadeaubon met 10% van de waarde van de stapeltaart die je bij een van de aangesloten kinderkleding webshops kunt besteden. Deze cadeaubon is alleen bestemd voor jongens- en meisjeskleding  die je online in de webshops kunt vinden.

Een mooie stapeltaart en een leuke outfit zullen ervoor zorgen dat deze belangrijke dag voor jouw kind een fantastische ervaring zal zijn. Voor dit soort taarten raden wij de stapeltaarten met suikerconfetti en suikerslingers aan waar kinderen dol op zijn. Deze taarten worden zorgvuldig in elkaar gezet met de lievelingskleuren van het kind. Ook kunnen de stapeltaarten aangepast worden op thema en kleur. Bij Chueca maken we ook suikerballonnen en suikerspinnen voor verjaardagen en kunnen tegelijk met de stapeltaarten worden geleverd zodat ze niet breken voordat ze aan de kinderen uitgedeeld worden. Kom even bij ons langs voor een vrijblijvend advies wij geven u graag alle informatie en mogelijkheden die we beschikbaar hebben om van de verjaardag van uw kind een onvergetelijke dag te maken.