Menu

Parels voor Isolatie

0 Comment

Bodemisolatie is de eerste stap waarover nagedacht moet worden als de woning geïsoleerd moet worden. Niet direct omdat bodemisolatie een hoge besparing geeft maar wel omdat het een belangrijk probleem aanpakt. Namelijk vocht en schimmels.

Bodemisolatie wordt aangebracht in de kruipruimte, deze ruimte is vaak nat, erg vochtig en is daarom een walhalla voor schimmels. Het vocht en de aanwezige schimmels kunnen namelijk de woning intrekken waardoor een zeer ongezonde situatie ontstaat. Bodemisolatie zorgt eigenlijk meer voor een gezonde leefruimte in huis. En uiteraard is dit belangrijker dan luxe.

Voor bodemisolatie zijn verschillende producten en één daarvan is de isolatie parels. De isolatieparels zorgen dat het vocht en schimmels verdwijnen door de droge lucht die ze ontwikkelen. De isolatieparels blijven drijven op het mogelijk aanwezige water, waardoor het water geen kans meer maakt. Neopixels EPS parels zijn één van de parels welke aangebracht kunnen worden, door de isolerende laag rondom deze parels wordt er gezorgd voor een hoge isolatiewaarde.

Isolatieparels zijn niet alleen toepasbaar in de kruipruimte maar kunnen bij veel isolatie maatregelen toegepast worden. De parels kunnen ook worden gebruikt bij vloer- en spouwmuurisolatie. Wel eens waar in een andere constructie maar zeker niet minder effectief.

De isolatie parels zorgen bij vloer- en spouwmuurisolatie vooral voor een hoger comfort in de woning. De parels zijn namelijk niet alleen goed tegen water en vocht maar ook zeker tegen wind en geluiden vanaf buiten. Schotgroepisolatie.nl werkt graag met de isolatie parel en kunnen de parel ook in alle maatregelen toepassen, spouwmuur- vloer en bodemisolatie met de parel is voor ons geen probleem!

Isolatie met isolatie parels heeft vele voordelen, en bent u benieuwd wat deze parels voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact opnemen met één van onze isolatie specialisten. Wij hebben naast de standaard isolatie materialen de isolerende parels altijd op voorraad.